Λάμπρος Παναγιώτου

Ο κύκλος της αντιπαράθεσης που άνοιξε με την ξαφνική αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Κώστα Γιοβανόπουλου και της Χρυσούλας Γιαταγάνα δεν λέει να κλείσει. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά γύρω από την αποχώρηση Γιοβανόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποιος ευνούχισε τον Κώστα Γιοβανόπουλο; Τον σκοτώσαμε, που είναι το παράπονό του από τους Ανεξάρτητες Έλληνες; Ομόφωνα τον εκλέξαμε γραμματέα της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Ό,τι ήθελε έκανε και έλεγε, ποιος τον εμπόδισε; Και αντ’ αυτού μια ωραία πρωία σηκώνεται και φεύγει, χωρίς να πει λέξη; Μα και μέχρι πριν από λίγο καιρό μας έλεγε ‘που θα βαδίσουμε, που θα κάνουμε, που θα ράνουμε… ’και ξαφνικά έγινε …καπνός» είπε με απογοήτευση στον συντάκτη της Ζούγκλας ο Παύλος Χαϊκάλης.
«Ναι, αλλά και εσείς γράψατε στο twitter ότι είναι πολλά τα λεφτά αφήνοντας υπονοούμενα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Εντάξει εγώ δεν μπορώ να αποδείξω ότι εσύ χρηματίστηκες και να το πάρω πίσω. Αλλά απόδειξέ μου όμως εσύ ότι δεν τα πήρες! Πώς να ερμηνεύσω εγώ το γεγονός ότι όλα ήταν υποτίθεται μια χαρά, μαζί χαράσσαμε την πολιτική και ξαφνικά χωρίς λόγο μας την κάνεις. Τι να σκεφτώ; Ποιος ευνούχισε το Γιοβανόπουλο; Αυτά πρέπει να απαντηθούν, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Κι να είχες πρόβλημα, έλα και πες ‘Παύλο, με ενοχλεί αυτό, το άλλο, εκείνο. Όχι πηδάς από το καράβι σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα» είπε κλείνοντας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής του Πάνου Καμμένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης