Αλλού τον περίμεναν κι αλλού εμφανίστηκε το πρωί ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πρώτα ήρθε στην αίθουσα των δημοσιογράφων και μετά πέρασε το κατώφλι της Εξεταστικής.

Χρόνια και ζαμάνια, λοιπόν, αφού ο άλλοτε ισχυρός άντρας των Οικονομικών είχε να περάσει την πόρτα των κοινοβουλευτικών συντακτών τουλάχιστον τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, αφού άφησε αιχμές για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «είναι απόδειξη ενοχής η απουσία των υπουργών της από την Εξεταστική (αποφάσισαν να στείλουν υπόμνημα)», στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Εμμανουήλ Κοντοπυράκη, και όσα εκείνος είπε σχετικά με την «παραγγελιά» που φαίνεται να του έδωσε ώστε να μην στείλει τα στοιχεία στους Ευρωπαίους.

«Είπατε εσείς, κύριε Υπουργέ, στον κύριο Κοντοπυράκη να μην στείλει τα στοιχεία στους Ευρωπαίους;» ήταν η ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Ναι, του είπα πως μπορείς να στέλνεις έλλειμμα 6% για το έλλειμμα όταν ακόμη και η Τράπεζα της Ελλάδος έδινε 8,5%; Ο κύριος Κοντοπυράκης θα πρέπει πρώτα να μάθει να μετρά το ΑΕΠ, το έλλειμμα, ακόμα και τις ώρες της ημέρας….» είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης