Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα μέλη της Εξεταστικής  Επιτροπής της Βουλής που εξετάζει την υπόθεση με τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ. 

Ο εκδότης Γιώργος Κουρής τους έστειλε ως δώρο μπουκάλια με κρασί Ρομπόλα, το φημισμένο κρασί της Κεφαλλονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπετε την προηγούμενη Πέμπτη ο Κεφαλλονίτης εκδότης τους είχε «παιδέψει» αφού για τα θαλασσοδάνεια του τηλεοπτικού σταθμού ALTER τον ρώταγαν για τα περγαμόντο που καλλιεργεί στο νησί του απαντούσε. 

Είπε λοιπόν να τους «γλυκάνει» ή για να ακριβολογούμε να τους «μεθύσει» έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο τους στην συγκεκριμένη επιτροπή που αναζητά εάν και κατά πόσο ήταν νόμιμες οι δανειοδοτήσεις των ΜΜΕ από τις Τράπεζες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους αφού έχουν να «ανακρίνουν» ακόμα Μαρινάκη, Αλαφούζο, Κυριακού, και ένα σωρό άλλους επιχειρηματίες, τραπεζίτες αλλά και πολιτικά πρόσωπα που καλούνται να διαφωτίσουν την επιτροπή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δανειοδοτήθηκαν τα ΜΜΕ.

Η έρευνα της Επιτροπής διευρύνεται και στην δανειοδότηση των κομμάτων και για τον λόγο αυτό έχουν κληθεί να καταθέσουν τις προσεχείς μέρες οι διευθυντές ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ για να δώσουν εξηγήσεις. 
 
Με τόσα υψηλά πρόσωπα που θα παρελάσουν από εκεί ,ένα ποτηράκι κρασί θα βοηθήσει στην χαλάρωση των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. 

Το στρες είναι έντονο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις πρωτοκλασσάτα ονόματα της επιχειρηματικής και τραπεζικής ελίτ. 

Έτσι σκέφθηκε ο Γιώργος Κουρής και έστειλε το «κατάλληλο» δώρο. 

Φωτό: Eurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης