Του Dirty Cappadocian  

Σκηνή πρώτη: Ο πρωθυπουργός συνομιλεί με τον καναδό ομόλογό του κ. Τριντώ στο Οντάριο. Αιφνιδίως ανοίγει η πόρτα του γραφείου και εισβάλει με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Ναι τόσο απλά. Σαν στο σπίτι τους.  Όταν το πρωθυπουργικό ταξίδι στον Καναδά μετεξελίσσεται σε ραντεβού για  big business στα ενεργειακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνή δεύτερη: Τα εξαπτέρυγα του πρωθυπουργού ο Παπασταύρου (προσωπικός αποταμιευτής των ισχυρών) και ο Μπρατάκος, χτυπούν το κουδούνι της κατοικίας Μαρινάκη στο Ψυχικό. Η αποστολή τους είναι γνωστή. Να χαμηλώσουν οι τόνοι μετά την … «Μονταζιέρα». Τους κέρασαν ουισκάκι. Έκαναν κεφάλι, άνοιξαν το στόμα τους και άλλοι δέκα που ήταν παρόντες άκουσαν όσα δεν έπρεπε να ακούσουν. Ο κ. Παπασταύρου, ο έμπιστος της Μαρέβας Γκραμπόφκυ, με το που επανήλθε στα συγκαλά του αποπέμφθηκε από το Μαξίμου. Το ίδιο και ο Μπρατάκος. Λέγεται πώς ήδη ο Γρηγόρης Δημητριάδης έχει ξαναπιάσει δουλειά . Πάντως νοίκιασε νέα γραφεία στο Κολωνάκι. Βαγγέλης Μαρινάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης είναι στα μαχαίρια. Ο δεύτερος δεν έκανε το χατίρι στον  Εκδότη- Εφοπλιστή για την υπόθεση Noor1. Να μπει στο αρχείο δηλαδή. Όχι η γνωστή. Η άλλη, που αφορά την προσωπική εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση του ναρκόπλοιου . Ο δεύτερος , ο Δημητριάδης, το πλήρωσε ακριβά με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποκλοπών από το εκδοτικό συγκρότημα του προέδρου του Ολυμπιακού. Από τότε μιλάμε για πολεμικό κλίμα. Συνέχεια επί της οθόνης…

Σκηνή τρίτη: Ο Ιωάννης Αλαφούζος χτυπά την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου, το πρωί της  Τετάρτης που μας πέρασε. Ο πρωθυπουργός μόλις αριβάρισε από τον Καναδά. Για μία πολύ καλή συνάντηση κάνουν λόγο οι εξ απορρήτων του Μητσοτάκη. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.

Σκηνή τέταρτη: Ένας έμπειρος θεατρικός συγγραφέας συνομιλεί ψιθυριστά με παλαίμαχο δημοσιογράφο. Το σενάριο αφορά την σύμπραξη Μαρινάκη με Βαρδινογιάννη κατά του Μητσοτάκη ο οποίος τακίμιασε εδώ και καιρό με τους Λάτση και  Μυτιληναίο και βεβαίως με την σάρκα εκ της σαρκός, την ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ. Βλέπε Γεραπετρίτη. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που παραπέμπει σε …. «θεωρίες συνομωσίας». Στην άλλη άκρη της υποκλαπείσης γραμμής  ένας εκδότης που μόλις παντελόνιασε 7 εκατομμύρια  (έτσι λέγεται) για την πώληση του Μέσου που διατηρούσε ελέω Μαξίμου ,προσπαθεί να καταλάβει αλλά μάταια. Την δουλειά για την οποία προοριζόταν την έκανε αλλά δεν το ξέρει ακόμη. Ο άλλος ,ο φερόμενος εκδότης, στο Μαρούσι,  ζητούσε 25 εκατ. κολλαριστά αλλά πήρε το μακρύτερο. Βλέπετε υπάρχει και το άνοιγμα των 80 εκατομμυρίων. Μία αποτρεπτική Μαύρη Τρύπα. Έτσι δεν ολοκληρώθηκε  το μεγάλο Deal που κλείστηκε εδώ και πολλούς μήνες σε γνωστό στέκι στην Τήνο μεταξύ των δύο υιοθετημένων εκδοτών από το Μαξίμου και την πανταχού παρούσα Μαρέβα.  Δεν πειράζει, Βρέθηκε «σωσίβιο» για τον έναν εκ των εκδοτών, που ακούει στο όνομα … Μαριάννα με το γνωστό επαρκέστατο καταπίστευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μιλάμε δηλαδή μόνον για την χώρα της φαιδράς πορτοκαλλέας . Εδώ έχουμε να κάνουμε με Columbian Underground Network.

Επίλογος: Όλοι φοβούνται την αποκάλυψη του ονόματος του χειριστή της … Μονταζιέρας.  Τρέμουν για αυτά τα δύο αρχικά  με τα δύο σύμφωνα. Αν βγουν στη φόρα καταρρέει το Σύμπαν, δηλαδή το όλον, δηλαδή το …. Επιτελικόν  Κράτος, δηλαδή το «Σύστημα» . Από αυτά τα δύο σύμφωνα της ελληνικής αλφαβήτου, εξαρτάται η πορεία της Αγίας Οικογενείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης