Της Άντζελας Πεΐτση

Τη μεγάλη βαρύτητα και σημασία για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή συμπεριφορά που δίνει η ΝΔ Θεσσαλονίκης, απέδειξε έμπρακτα με την κοινωνική δράση της, για την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης. Η ευαισθητοποίηση όλων γίνεται ιδιαίτερα απαραίτητη κατά την περίοδο των θερινών εξορμήσεων και διακοπών. Τα γαλάζια στελέχη διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια με χρήσιμες συμβουλές σε οδηγούς διερχόμενων οχημάτων από τα σημεία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

· Διασταύρωση Κ.Καραμανλή – Βούλγαρη

· Διασταύρωση Λαγκαδά – Λεωφ. Στρατού (πριν την αερογέφυρα)

· Διόδια Ν. Μαλγάρων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση πραγματοποιήθηκε από ομάδες στελεχών και μελών των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ) Ανατολικού, Κεντρικού, Δυτικού Τομέα και Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και έτυχε θετικότατης ανταπόκρισης από τους πολίτες.

Ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης, Θανάσης Βρίτκας, μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr, υπογράμμισε: «Η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης, η Διοικούσα Επιτροπή του Κόμματος, τα μέλη και τα στελέχη των τεσσάρων νομαρχιακών οργανώσεων, πραγματοποίησαν κοινωνική δράση για την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης. Οι πολυπληθείς ομάδες των στελεχών του κόμματός μας, άλλοι αφήνοντας τις εργασίες τους και άλλοι θυσιάζοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο, συμμετείχαν με όρεξη, διάθεση και ζήλο σ’ αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας σε θέματα της οδηγικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετικότατη και με ιδιαίτερη ικανοποίηση μπορούμε να πούμε, πως αγκαλιάστηκε από τους διερχόμενους οδηγούς και συνεπιβαίνοντες των οχημάτων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης