«Ούτε σε χαμαιτυπείο δεν ακούγονται αυτές οι εκφράσεις», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης στο Χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστο Παππά και στα όσα ο τελευταίος είχε πει περί συνεύρεσής τους με τον βουλευτή Παύλο Σιούφα.

«Είπε ότι είδε εμένα με τατουάζ αγκυλωτού σταυρού. Συνευρέθηκε με μένα ο κύριος Σιούφας; Με είδε γυμνό και είδε κανά τατουάζ;» διερωτήθηκε ο Χρήστος Παππάς, προκαλώντας την αντίδραση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη που ζήτησε να μην γραφτούν στα πρακτικά τα της σαρκικής μίξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για τις αγοραίες εκφράσεις στάθηκε η σκληρή κριτική του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Σιούφα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η «αθώα ιστορία» με τους χρυσαυγίτες και τα δήθεν παρεξηγημένα σύμβολα θα πρέπει να τελειώσει εδώ.

«…Εγώ αναφέρθηκα σε αυτούς που έχουν στα στήθια τους,στα μπράτσα τους και στο μυαλό τους κυρίως,όπως ο κύριος Παππάς το χιτλερικό σταυρό. Αυτά δεν τα ξέρει ο κύριος Αρβανίτης; Μήπως θέλει να του δείξω φωτογραφία στο διαδίκτυο του κ.Κασιδιάρη με τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο; Και αυτά τα παραμύθια που λέει ότι είναι αρχαίο σήμα να τα πει αλλού, σε μικρά παιδιά. Γι’ αυτούς αναφέρθηκα και όχι για όλους τους συναδέλφους της Χρυσής Αυγής» είπε μεταξύ άλλων ο Νεοδημοκράτης βουλευτής Παύλος Σιούφας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης