Λάμπρος Παναγιώτου

«Στα δεξιά μου, κύριε Πέτρο» είπε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας στον Πέτρο Μαντούβαλο καλωσορίζοντάς τον στο νέο τους κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βύρων Πολύδωρας ανακοίνωσε πως ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο υποψήφιός τους στην Περιφέρεια Αττικής.

«Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε όλοι μαζί τον Πέτρο Μαντούβαλο στην Ένωση και κατά βάση στην καινούργια του δραστηριότητα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Πέτρου Μαντούβαλου είναι ανέκπτωτη και στα δύσκολα που πέρασε. Ανέκπτωτη και σταθερή. Καλή δράση και καλή τύχη Πέτρο» είπε ο Βύρων Πολύδωρας στον Πέτρο Μαντούβαλο, σφίγγοντάς του το χέρι.

Ο Νίκος Νικολόπουλος πήγε κοντά στην παρέα για να φωτογραφηθεί μαζί τους, όπως έκανε και ο Χρήστος Ζώης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέσσερις μήνες οργάνωσα το κίνημα της ανατροπής και είδα ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση. Ακαδημίας, Αλεξάνδρας χιλιάδες κόσμου είπαν όχι στην ξένη κατοχή και τους συνεργάτες τους. Εγώ δεν πήγαινα να κατακτήσω χάρτινα γαλόνια ή τίτλους στην Περιφέρειας αλλά στόχος μου ήταν να χτυπηθούν οι δυνάμεις κατοχής. Λέω το μεγάλο «ΝΑΙ» στον Πέτρο Μαντούβαλο. Ο Πέτρος Μαντούβαλος έδωσε μάχες και βγήκε αλώβητος και με το κεφάλι ψηλά και το κούτελο καθαρό. Θα τα καταφέρουμε. Εγώ παραιτούμαι από υποψήφιος και την πρόθεσή μου αυτή θα την ανακοινώσω και στους ψηφοφόρους για να είμαστε όλοι στο πλευρό του Πέτρου» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος.

«Με τιμά και με συγκινεί ο λόγος σας ,η υποδοχή σας και η αγάπη σας. Είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Διαπίστωσα ότι σκορπισμένοι δεν θα φέρναμε αποτέλεσμα και γι’ αυτό είμαι σήμερα εδώ. Θα βάλω όλη μου τη δύναμη και έχω δύναμη και πιστεύω θα πάμε καλά. Καλή τύχη» είπε με τη σειρά του και ο Πέτρος Μαντούβαλος και όλη η ομάδα ετοιμάστηκε για το ενσταντανέ.

Διαβάστε επίσης:
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Πέτρος Μαντούβαλος, Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014, 12:35

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης