Τούτο δω το γεγονός δεν ματάγινε! Τα άρθρα ψηφίστηκαν, η Siemens πήρε συγχωροχάρτι μια για πάντα και οι βουλευτές σκοτώθηκαν για το πεντάλεπτο ομιλίας.

Ήρθεν η ώρα σας, και για να ακριβολογούμε «τελείωσε ο χρόνος σας», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας στον Κώστα Κιλτίδη, και οι δύο βουλευτές μόνο που δεν ήρθαν στα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν μου βρείτε έναν βουλευτή που δεν έχει ξεπεράσει το χρόνο του όλα τα χρόνια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, εγώ θα παραιτηθώ, αλλά θα πρέπει να παραιτηθείτε και σεις» είπε στον αντιπρόεδρο ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Κιλτίδης, χτυπώντας εκνευρισμένα το χέρι του στην έδρα.

«Συνέλθετε, τελείωσε ο χρόνος σας! Δεν έχετε άλλο χρόνο. Κύριε Κιλτίδη, με αγνοείτε;» αντέκρουσε ο Βύρων Πολύδωρας, σε μια προσπάθεια να τερματίσει τον ρητορικό οίστρο του Κώστα Κιλτίδη.

«Εσείς να συνέλθετε, κύριε Πρόεδρε! Τι λέτε; Εσείς δεν είστε στα καλά σας!» απάντησε εκείνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το βάθος ακούγονταν και οι φωνές της Χρύσας Αράπογλου, η οποία πρέπει να τα είχε μάλλον με τον Βύρωνα Πολύδωρα για την όλη εικόνα της Βουλής.

Και ναι, κόντεψαν να «σκοτωθούν» για ένα νομοσχέδιο που είχε ήδη ψηφιστεί επί των άρθρων, αλλά δεν είχε «ψηφιστεί» επί των… τοποθετήσεων.

Μ’ άλλα λόγια, δηλαδή, να αγαπιόμαστε ή να τσακωνόμαστε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης