Της κακομοίρας έγινε και σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όπου συζητείτο ο διορισμός του προέδρου της ΡΑΕ και των μελών της. Η παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη και η επίθεση που ακολούθησε από τον ίδιο προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα στην αίθουσα και να ακουστιούν βαριές εκφράσεις.

«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Να πηγαίνεις στον ΟΛΠ και να μιλάς κατά των ιδιωτικοποιήσεων και μετά να έρχεσαι εδώ στη Βουλή, κύριε Λαφαζάνη μου, και να λες ότι είναι καλή η πρόταση Τσίπρα. Μια πρόταση η οποία όχι μόνο ανοίγει τον δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων αλλά είναι τρεις φορές χειρότερη από το email Χαρδούβελη. Κι εσύ κύριε Λαφαζάνη μου να λες ότι είναι καλή η πρόταση. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια», τόνισε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καραγιόζης είσαι εσύ», ούρλιαξε από τη θέση του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Εγώ δεν είπα τον κύριο Λαφαζάνη καραγκιόζη, αλλά αυτά που κάνει είναι καραγκιοζιλίκια, αλλά δεν είδα να τον διακοπτετέ κυρία Πρόεδρε», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απευθυνόμενος προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.  «Όσον αφορά εσάς κύριε Λαφαζάνη, καταλαβαίνω γιατί στεναχωριέστε, φάγατε και τη σφαλιάρα από τον Πούτιν και θα πιείτε όλο το πικρό ποτήρι μέχρι το τέλος, θα ξεπουλήσετε ότι έχει απομείνει, και θα βάλετε μάλιστα την υπογραφή σας φαρδια πλατιά», συμπλήρωσε με ευχαρίστηση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης