«Μη με ανακατεύεις μ’ αυτό το τσόλι» είπε ο πρώην υφυπουργός για την όμορφη δεσποινίδα, την οποία προσπάθησε να του συστήσει ο δημοσιογράφος που τη συνόδευε.

«Κύριε υπουργέ από δω η…», μα πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του ο ελεύθερος ρεπόρτερ μεγάλου καναλιού, που ήρθε με δύο γνωστές του στη Βουλή, άκουσε τον υπουργό να του λέει: «Μη με ανακατεύεις μ’ αυτό το τσόλι!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της Βουλής και επιστημονικοί συνεργάτες δεν πίστευαν στα αυτιά τους και ο ένας ρωτούσε τον άλλο αν άκουσαν καλά κι αν πράγματι ο πρώην υφυπουργός αποκάλεσε τσόλι τη μελαχρινή κοπέλα που προσπαθούσε να ξεπεράσει με νευρικές κινήσεις τη λεκτική επίθεση.

Τελικά, τα δύο κορίτσια κατάφεραν με την πράσινη κάρτα να περάσουν στα ενδότερα του Κοινοβουλίου και να συναντήσουν πιο ευγενείς πολιτικούς.

Ο υπουργός Υποδομών, Κωστής Χατζηδάκης, με ένα ντροπαλό χαμόγελο στις δύο κυρίες έδειξε και την άλλη πλευρά των ανδρών, δίνοντάς τους κουράγιο να περιδιαβούν και τον υπόλοιπο λαβύρινθο του Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεσποινίς, πάντως, που εισέπραξε τα βρισίδια του υφυπουργού όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά πήγε και στο καφενείο με τη φίλη της, ήπιε και το ποτάκι της.

Ένας υφυπουργός, άλλωστε, την έβρισε, όχι όλη η Βουλή. Κάποιος θα υπάρξει να απλώσει τα φτερά του, για να προστατεύσει αυτό το υπέροχο κορμί.

Μόνο που στην πασαρέλα των ημερών στο Κοινοβούλιο δεν ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν οι υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, πρώην και νυν πολιτευτές. Ξανθιές, μελαχρινές, καστανές αλλά… όλες όμορφες, πολύ όμορφες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης