Δ.Κ

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, λέει ο θυμόσοφος λαός και στο ΛΑΟΣ παρουσιάζουν την «αγιογραφία» του πρώην συντρόφου τους στο κόμμα και νυν Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. Ο Βορίδης θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια…» τραγουδάει στη …Συγγρού ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κώστας Αϊβαλιώτης, ο οποίος δίνει για λογαριασμό του κόμματός του, την εκδοχή για το «φαινόμενο» Μάκης Βορίδης.

«Πανούργα η σκέψη του επιτελείου της Ντόρας για την τεχνητή ανάδειξη ως ψευτο-δελφίνου του Βορίδη: ποντάρει στην επόμενη μέρα μετά τον Σαμαρά, τον θέλει ως δήθεν «αντίπαλο» για την ηγεσία και έτσι τον υπέβαλε έντεχνα στο στενό περιβάλλον του Σαμαρά (το οποίο περιβάλλον μάλλον δεν σκαμπάζει και πολλά…) γιατί δικαίως τον θεωρεί πανεύκολο αντίπαλο-λόγω μέτριων ικανοτήτων και τραγικού παρελθόντος –και υπολογίζει να «τον χορτάσει …γκολ» όταν έρθει η ώρα της αναμέτρησης.

Όμως υπολογίζουν χωρίς τον «ξενοδόχο» και τους διαφεύγει ότι είναι «κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. Ο Βορίδης θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν ο Βορίδης μόνο συντρίμμια δεν τα’χει κάνει. Προχωράει αργά, βασανιστικά, πονηρά και με σχέδιο για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη σκάλα της πολιτικής.

Και ευτυχώς ή δυστυχώς (α posteriori γίνεται ο απολογισμός) κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα τεστ.

Τσεκουράτα πράματα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης