Μέσω Τwitter έσπευσε να δώσει την απάντησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί παραίτησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσωπική επιλογή του κ. Βαρουφάκη να τοποθετήσει την Έλενα Παναρίτη ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ«Οι φήμες περί επικείμενης παραίτησής μου (για πολλοστή φορά) είναι χονδροειδώς πρόωρες» ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο ΥΠΟΙΚ.

Ο ίδιος, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του συγκεκριμένου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσε να διευκρινίσει: «Μακροπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί. Τζ. Μ. Κέινς (μεσοπρόθεσμα αυτοί που νοσταλγούν τις ημέρες της Τρόικας έχουν κολλήσει με εμένα ως υπουργό Οικονομικών)».

Υπενθυμίζεται ότι η προσωπική επιλογή του κ. Βαρουφάκη να τοποθετήσει την Έλενα Παναρίτη ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια η κ. Παναρίτη σε δηλώσεις της φέρεται να ανέφερε: «Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα. Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη διαπραγματευτική ομάδα».

«Βέτο» μεταξύ άλλων στην επιλογή Παναρίτη άσκησαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Βούτσης και Δημήτρης Παπαδημούλης, με τον τελευταίο να δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος ως προς το πρόσωπο που θα μας εκπροσωπήσει στο ΔΝΤ, καθώς ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να επανεξετάσει το συγκεκριμένο ζήτημα!

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης