Δ.Κ

Είναι τα παιδιά ενός …ανώτερου θεού. Ο λόγος για κείνα τα αγγελούδια που κληρώθηκαν να είναι και του χρόνου στο Βρεφονηπιακό της Βουλής. Παραδόξως έτυχε να είναι και αυτή τη φορά παιδάκια πολιτικών τζακιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή . Φέτος για πρώτη φορά οι αρμόδιοι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε κλήρωση για το ποια παιδάκια θα φιλοξενηθούν και ποια όχι στον όμορφο χώρο του Βρεφονηπιακού, αφού η οικονομική κρίση χτύπησε και το «ναό της Δημοκρατίας». Τυχερός λοιπόν στάθηκε μόνο ένας στους τέσσερις μικρούς μας φίλους.

Τα ωραία όμως από δω και πέρα ξεκινούν και… τύφλα να ’χουν τα γαλάζια και λευκά ψηφοδέλτια επί Παπανδρέου για την Προεδρία Σαρτζετάκη.

Βούιξε ο τόπος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, όταν ο υπεύθυνος που τραβούσε το μαγικό χαρτάκι με το όνομα του τυχερού μικρού επέλεγε εκείνο το χαρτάκι που ήταν διπλωμένο στα δύο. Τα χαρτάκια που ήταν διπλωμένα στα τέσσερα αφορούσαν στα ονόματα των μικρών που έμειναν εκτός σταθμού. «Σημαδεμένη τράπουλα» ψέλλισαν οι «άτυχοι» γονείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας βοήθησε το χέρι του θεού» φέρεται να έλεγε στη συνέχεια ο υπεύθυνος στους τυχερούς γονείς, μεταξύ των οποίων, όλως τυχαίως, είναι και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννη Τραγάκη. Ο εγγονός του είναι στα αγγελούδια που θα φιλοξενηθούν και του χρόνου στο Βρεφονηπιακό της Βουλής. Κι έτσι η οικογένεια θα μείνει όλη ενωμένη εδώ στο Κοινοβούλιο και δεν θα αναγκαστούν να τρέχουν εδώ και κει να συμμαζέψουν τα παιδιά.

Α, ρε, που ‘σαι Καλπογιάννη τώρα που σε έχει ανάγκη η Βουλή;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης