Όποια πόρτα ξεκλειδώσεις, μέσα θα με βρεις… Και πράγματι, μέσα τον βρίσκουμε τον υφυπουργό Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα, αφού ο βραχύσωμος, μυστακοφόρος πολιτικός δείχνει να είναι και του λιμανιού και του σαλονιού.

Απλά είναι τα πράγματα, γράψε όπως μιλάς, και πες αυτό που αισθάνεσαι και σκέφτεσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αφού πέρασε… γενεές δεκατέσσερις έναν ψηφοφόρο που του σήκωσε επικινδύνως τον τόνο της φωνής του χρησιμοποιώντας την αργκό του… Μπαμπινιώτη, στη συνέχεια ήρθε στη Βουλή και απέδειξε ότι είναι χαμαιλέοντας, καθώς βλέποντας την κομψή συνάδελφό του Κατερίνα Παπακώστα έγραψε με τα λεγόμενά του.

«Κατερίνα, μέσα σου είσαι ένα ηφαίστειο δροσιάς» είπε με ύφος θεατρικό ο υφυπουργός και όσοι τον άκουσαν κόντεψαν να υποκλιθούν και να αρχίσουν να χτυπούν παλαμάκια στο μεγαλείο και το ποιητικό δημιούργημα του Κώστα Τζαβάρα.

Η Κατερίνα Παπακώστα έλαμπε από ομορφιά στο λευκόμαυρο φόρεμά της, δείχνοντας να απολαμβάνει τα φιλικά πειράγματα του ποιητή… όχι Φανφάρα, αλλά Τζαβάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως, λίγο νωρίτερα, ο υφυπουργός έξω από τα γραφεία του κόμματος είχε βγάλει από μέσα του τον ναυτεργάτη του νότου εναντίον ενός ψηφοφόρου συνδικαλιστή που τόλμησε να του φωνάξει έξω από τα γραφεία του κόμματος ότι «είναι από τον Πύργο και ότι μπορεί μέχρι και να τον γαμ……. αν χρειαστεί».

Ταύρος έγινε ο υφυπουργός Πολιτισμού και αφήνοντας τον πολιτισμό για άλλη φορά, έσουρε τα εξ αμάξης στον Πυργιώτη.

«Στα αρχ…α μου κι αν είσαι απ’ τον Πύργο» ανταπάντησε θυμωμένος ο υφυπουργός, πηγαίνοντας να αρπάξει τον φωνακλά αθυρόστομο ψηφοφόρο από το λαιμό.

Οφθαλμός αντί οφθαλμού… και άντε… γεια, ψηφοφόρε της Συγγρού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης