Μία απίστευτη γκάφα έκανε ο Πολωνός δις παγκόσμιος πρωταθλητής στην σφυροβολία, Πάβελ Φάιντεκ, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ο Φάιντεκ βγήκε να γιορτάσει τη μεγάλη του νίκη σε ένα εστιατόριο, όμως τα… έτσουξε, με αποτέλεσμα να κάνει ένα τεράστιο λάθος. Όντας ζαλισμένος και ευτυχισμένος για την επιτυχία του, μπήκε σ’ ένα ταξί για να γυρίσει στο ξενοδοχείο, αλλά όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει, διαπίστωσε ότι είχε δώσει όλα τα χρήματά του στο εστιατόριο. Έτσι, αποφάσισε να δώσει ως πληρωμή στον ταξιτζή το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει πριν από λίγες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι να φτάσει στο δωμάτιό του, όμως, είχε όλο τον χρόνο να… ξεθολώσει και να καταλάβει τί έκανε. Έντρομος και στεναχωρημένος ειδοποίησε την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Αυτή με την σειρά της τηλεφώνησε στην αστυνομία αναφέροντας την «απώλεια» του μεταλλίου και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα βρέθηκε ο οδηγός του ταξί.

Αρχικά, ωστόσο, ο ταξιτζής δεν θέλησε να επιστρέψει το μετάλλιο. «Με πλήρωσε με το χρυσό μετάλλιο, αλλά το έχασα», υποστήριξε, εντούτοις μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, υπέκυψε στις πιέσεις και το επέστρεψε στον κάτοχό του.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης