Ο Herbert Chavez έχει είδωλο του τον Σούπερμαν και έκανε τα πάντα για να του μοιάσει, και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα… πάντα. Επεμβάσεις στη μύτη, λιποαναρρόφηση χειλιών, λεύκανση δέρματος, θωρακικά και κοιλιακά εμφυτεύματα… και η λίστα με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί 36χρονος δεν έχει τέλος.

Ο Φιλιππινέζος Chavez ξάπλωσε στο κρεβάτι του χειρουργείου συνολικά 19 φορές για να αποκτήσει την εμφάνιση που ονειρευόταν. Οι επεμβάσεις του στοίχισαν περισσότερα από 6.800 δολάρια, ενώ τώρα σκοπεύει να υποβληθεί σε ακόμη μία, που θα αφορά εμφύτευσης μετάλλων στα πόδια του ώστε να ψηλώσει. Όπως ο ίδιος εξομολογείται, η αγαπημένη του επέμβαση μέχρι στιγμής ήταν η προσθετική κοιλιακών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ηerbert έχει ήδη κατακτήσει μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες καθώς είναι ιδιοκτήτης της πιο πλούσιας συλλογής αναμνηστικών του Σούπερμαν. Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, έχει στην κατοχή του 1.253 σχετικά με τον υπερήρωά του, αλλά τώρα ο ίδιος ο εμμονικός συλλέκτης ισχυρίζεται πως πλέον η συλλογή του έχει φτάσει τα περίπου 5.000 αντικείμενα με τελικό σκοπό να τα διπλασιάσει!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης