Ναι, ο ντελάλης ελάλησε: «Οι Scorpions πάλι στην Ελλάδα», «Οι Σκορπιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, σε τρεις συναυλίες εφ’ όλης της ύλης!».

Τώρα το πώς είναι αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί από τους Scorpions δε το καταλαβαίνω: Γυμνοί; Ντυμένοι κοκκινοσκουφίτσες; Στο Δελφινάριο με τον Σεφερλή; Αυτό το τελευταίο είναι πολύ πιθανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζατε ότι θα γλιτώναμε; Νομίζατε ότι το εννοούσαν τότε που έλεγαν: «Για τελευταία φορά»;

Δεν υπάρχει σωτηρία.

Η επανάληψη μάλλον βολεύει τους πάντες: Οι «θρύλοι του hard rock» κρατάνε τις περσινές λίστες κάνουν μια-δυο πρόβες, αλλάζουν λίγο τη σειρά των τραγουδιών, κλείνουν εισιτήρια και τσουπ να τους και φέτος. Κάνουν και τουρνέ στην επαρχία (Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο…) να γλιτώνει ο κόσμος και τα μεταφορικά στην πρωτεύουσα.

Οι Scorpions ήταν ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα των 70’s και κατέληξαν γραφικοί παππουδάκοι-μαϊντανοί, να περιοδεύουν ανά την Ελλάδα κάθε χρόνο μέχρι και δυο φορές το χρόνο και να χουν γίνει ανέκδοτο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το όχι άλλο Νταλάρα στο τέλος θα πάμε στο όχι άλλους Scorpions.

Όπως και να έχει φαίνεται ότι η δημοφηλία τους επεκτείνεται και πέρα από το σχολιαρόπαιδο που καψουρεύεται με τις μπαλάντες από το Best Of επειδή χώρισε με τη Σοφία… Πλήθος κόσμου εχτές στη πρώτη unplugged (να κάτι καινούργιο) συναυλία, και έπεται και συνέχεια…

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης