Το μόνο σίγουρο για τους νιόπαντρους Φρανκ Φίρον, 30 ετών και Πατρίτσια Άντριους, 26 ετών, αλλά και για όλους τους κουμπάρους και τις παρανύμφους είναι ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτό τον γάμο, κάπου στη Νέα Υόρκη, στις αρχές του αυτού του μήνα.

Το βίντεο με τη στιγμή των αναμνηστικών φωτογραφιών έχει μέσα σε οκτώ ημέρες πάνω από 35.000 χτυπήματα στον ιστότοπο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο Φρανκ και η Πατρίτσια ονειρεύονταν έναν ρομαντικό γάμο δίπλα στη λίμνη. Έτσι κι έκαναν, μόνο που δεν είχαν υπολογίσει τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η ξύλινη εξέδρα. Οι νιόπαντροι δύο, οι κουμπάροι, παρακούμπαροι και οι παράνυμφοι καμιά 25αριά (σ.σ. συνολικά πάνω στην εξέδρα βρέθηκαν 29 άτομα), ε, πόσο να αντέξει η εξέδρα. Έγειρε, κατέρρευσε και προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα, μα πάνω από όλα έναν πραγματικά… υγρό γάμο.

Ευτυχώς, όλα έγιναν αφού είχε ολοκληρωθεί η γαμήλια τελετή, ενώ δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί. Εξαίρεση αποτέλεσε μόνο μία εκ των παρανύμφων η οποία πέρασε αρκετές ώρες στα επείγοντα, καθώς από την πτώση χτύπησε στο χέρι της.

Για την ιστορία, «σκηνοθέτης» του βίντεο είναι ο αδερφός της Πατρίτσια, Τσέις Άντριους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης