Μπορεί να είναι της μόδας οι selfie φωτογραφίες αλλά από την άλλη είναι γεγονός πως ποτέ κανείς δεμν βγαίνει καλός σε μια τέτοια φωτό. Πόσες φορές έχει τύχει να ρουφάτε τα μάγουλά σας, την κοιλιά σας και οτιδήποτε άλλο μπορείτε με σκοπό να βγάλετε την τέλεια selfie;  Η εφαρμογή SkinneePix έρχεται να σας λύσει τα χέρια και να σας κάνει με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού να δείχνετε έως και 7 κιλά πιο αδύνατοι.

Μέχρι τώρα το Instagram παρέχει μια σειρά φίλτρων που μπορούν να κάνουν τις φωτογραφίες σας να δείχνουν επαγγελματικές, αλλά κανένα από αυτά δεν σας αδυνατίζει. Αυτό σκέφθηκε και ένα ζευγάρι από το Φοίνιξ και έφτιαξε την εφαρμογή βSkinneePix που είναι διαθέσιμη για τα κινητά iPhone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος και η κυρία Γκριν κατά τη διάρκεια των περασμένων καλοκαιρινών τους διακοπών παρατήρησαν ότι όλοι έβγαζαν selfies, αλλά κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ετσι, επιστρέφοντας αποφάσισαν να φτιάξουν μια εφαρμογή που θα τους κάνει να μοιάζουν πιο αδύνατους με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

Βασιζόμενοι στο δεδομένο ότι η κάμερα προσθέτει περίπου επτά κιλά, θέλησαν η εφαρμογή τους να «αφαιρεί» από τη φωτογραφία ακριβώς επτά κιλά, έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται υπερβολικά το αποτέλεσμα και η φωτογραφία να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο application για τις selfie σας «αδυνατίζει» 7 κιλά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης