Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρει κανείς γυναίκα, ο Λονδρέζος Τζέραλντ Αμπράχαμς όμως φαίνεται ότι σκέφτηκε τον πιο πρωτότυπο. Έγραψε ένα πλακάτ με την προτίμηση του και «όργωσε» τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η γυναίκα που θα ανταποκριθεί, θα πρέπει να έχει καστανά μαλλιά, να λατρεύει τα σκυλιά και τους ουρανοξύστες, όπως γράφει στο πλακάτ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου, έχει αναρτήσει την φωτογραφία του εν ώρα δράσης, ο Τζέραλντ ζητά από την… γυναίκα της ζωής του «να είναι ανοιχτή στο φλερτ και στα ραντεβού».

 «Εάν θέλεις να προσελκύσεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας, τότε το σημαντικότερο είναι να την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή. Ο Τζέραλντ αναμφισβήτητα πιστεύει ότι είναι ξεχωριστός, διαφορετικά δεν θα προσπαθούσε να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής του κόσμου», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική εφημερίδα αναρωτιέται αν ο Λονδρέζος ακολούθησε τον σωστό τρόπο για να βρει το ταίρι του.

Ο Τζέραλντ περιπλανάται στους δρόμους του Λονδίνου αφού δεν κατάφερε, όπως ο ίδιος δήλωσε  μέσα στις ιστοσελίδες γνωριμιών να βρει μία γυναίκα που να του ταιριάζει.

«Δεν ευχαριστήθηκα την διαδικτυακή αναζήτηση. Απέτυχα να βρω μία γυναίκα για μακροχρόνια σχέση».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης