Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr περιμένει όλες και όλους τους φιλόζωους στο πασχαλινό bazaar που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 10.00 έως τις 20.00, στο Μουσείο Ηρακλειδών.

Στο bazaar θα βρείτε πολλά καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε εξαιρετικές τιμές, πασχαλινές λαμπάδες, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ, κοσμήματα και όλα τα υπέροχα προϊόντα του stray.gr, όλα σε τιμές ευκαιρίας, ειδικά για εκείνη την ημέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να βοηθήσουμε μαζί τα αδέσποτα ζώα της Αττικής. Μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τώρα.

Μουσείο Ηρακλειδών: Ηρακλειδών 16, Θησείο (Στάση Μετρό: Θησείο).

To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενημέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπημένων ζώων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ δεν λαµβάνει κανενός είδους κρατική επιχορήγηση ή βοήθεια από την πολιτεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης