Ο Τεμπέλης είναι ένας αδέσποτος γιγαντοκούταβος 9 μηνών και 30 κιλών. Δεν υπάρχει πιο αθώο και καλοκάγαθο βλέμμα. Δεν υπάρχει πιο αγαθό πλάσμα. Είναι τόσο τεμπέλης που ακόμα και την ώρα του φαγητού είναι ξαπλωμένος. Βλέπει άνθρωπο να περνάει από δίπλα του και γυρνάει ανάσκελα για χάδια.

Κι όμως, αυτή την εμπιστοσύνη προς το ανθρώπινο είδος την πλήρωσε με ένα σπασμένο πόδι. Το έγκλημά του; Ήταν ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο. Ηταν τόσο φριχτό το έγκλημά του, που το μεσημέρι της Δευτέρας, 13 Αυγούστου, τον χτύπησαν με καδρόνι, επειδή δεν σηκώθηκε από το πεζοδρόμιο όταν τον έδιωξαν, με αποτέλεσμα να του σπάσουν το μπροστινό δεξί πόδι λίγο πιο πάνω από την άρθρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τεμπέλης μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, βγάλαμε ακτινογραφία και μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου φιλοξενείται προσωρινά μέχρι να επιστρέψει ο ορθοπεδικός για να δούμε αν θα χειρουργηθεί. Μέχρι τώρα οι πρώτες βοήθειες, τα φάρμακα, η ακτινογραφία και η φιλοξενία του έχουν κοστίσει 150 ευρώ.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6976510568 (μετά τις 20.00) και στο e-mail: rizopoulou.anna@gmail.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης