Η πρώτη προγραμματική συνδιάσκεψη της «Νέας Μέρας» πραγματοποιήθηκε σήμερα, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, με ομιλία του προέδρου του κόμματος Χρήστου Ζώη.

Ο κ.Ζώης επιτέθηκε στην κυβέρνηση με σφοδρότητα και έκανε λόγο για ηγέτες που «καλούν τους Έλληνες να ζήσουν με “όσα βγάζουν”, αντί να τους καλέσουν να ζήσουν καλύτερα αξιοποιώντας περισσότερο τις δυνατότητες και τους πόρους της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με αφορμή την πρόσφατη παρέμβασή του λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός των Ιμίων, του χρηματιστηρίου και της ανεπαρκούς προετοιμασίας της χώρας για την είσοδό της στην ΟΝΕ, ο κ. Σημίτης, ως ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος της σχολής της φοβικής και εξαρτημένης Ελλάδας, όταν αναφέρεται στην ΑΟΖ, το κάνει, για να μιλήσει για “εξωπραγματικές φαντασιώσεις για τις δυνατότητες της χώρας” ».

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ.Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «πολιτικό τέκνο του κ.Σημίτη» επισημαίνοντας ότι «χαρακτηρίζει το μνημόνιο ως το μόνο σοβαρό πολιτικό κείμενο για τη χώρα, λες και πρόκειται για τη Βίβλο επιβίωσης του ελληνισμού».

Ο κ.Ζώης άσκησε κριτική και στα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για «πολιτικούς λαγούς» που «βαφτίστηκαν αρχηγοί» για «ανεπαρκείς ηγεσίες που παίρνουν σεμινάρια ταχύρρυθμης εκμάθησης για να σερβίρουν δήθεν απαντήσεις» και για οργανώσεις που «κάποτε οι Έλληνες θα τις κυνηγούσαν με γιαούρτια» και σήμερα αναγορεύονται σε σωτήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης