Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για όλη την Ελλάδα ενώ, αργά το βράδυ η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε επίσης τη λίστα των ονομάτων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτιά της. 

Ο Γιάννης Δραγασάκης τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη φορά το ρεπορτάζ του zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Α’ Αθηνών είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Στη 2η, 3η, 4η και 5η θέση βρίσκονται οι: Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης και Χριστόφορος Βερναρδάκης, αντιστοίχως.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο Β’ Αθήνας. Ακολουθούν, από τη 2η έως και τη 18η θέση οι: Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπαλάφας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Τόσκας, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Θεωνάς, Χρήστος Σπίρτζης, Βασιλική Κατριβάνου, Χαρά Καφαντάρη, Γιάννης Τσιρώνης, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία. Στάθης Παναγούλης, Γιώργος Κυρίτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα και το Ηράκλειο…

Η λίστα της ΝΔ

Τους υποψήφιους βουλευτές για τις εθνικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Πρώτος στο Επικρατείας παραμένει ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ακολουθούν ο Δημήτρης Σταμάτης, η Νίκη Καραμέως και ο Βασίλης Οικονόμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης