Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την Τρίτη του Πάσχα στα Χανιά, ανήμερα της επίσημης έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κατηγόρησε για αλαζονεία τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, τονίζοντας ότι με πρόσφατες δηλώσεις του επεμβαίνει παραμονές των ευρωεκλογών στα εσωτερικά θέματα της χώρας πλέκοντας, όπως είπε, το εγκώμιο στις περικοπές των μισθών στη Ελλάδα. Μάλιστα, όπως επεσήμανε, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστήριξε ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη πρέπει να συνεχίσουν προς την ίδια κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσιπρας κάλεσε τους πολίτες να αποφασίσουν αν είναι, «με την πολιτική του Βερολίνου για την Ελλάδα, ή με την πολιτική της Αθήνας για την Ελλάδα; Με τον άξονα Μέρκελ-Σόιμπλε-Σαμαρά ή με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωπαϊκή αριστερά».

Παράλληλα χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη απόπειρα προεκλογικής εξαγοράς συνειδήσεων από τη σύσταση του ελληνικού κράτους τη διανομή σ’ ένα εκατομμύριο ανθρώπους ενός ποσού φιλανθρωπίας, όπως είπε, για να πειστούν να πειθαρχήσουν στις εντολές του άξονα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Έφαγα πολλές ελιές και είδα πολλά ποτάμια να εκβάλουν…»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης