Σε μία πολιτική ρελάνς κατέφυγε σήμερα ο πρωθυπουργός. Με αφορμή τη συζήτηση για την Παιδεία ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει εξ αιτίας της υπόθεσης Καλογρίτσα. Έτσι κατά τη δευτερολογία του, κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση περί διαπλοκής.

Ο κ. Μητσοτάκης σήκωσε αμέσως το γάντι και απάντησε λέγοντας «ελάτε να συζητήσουμε για Καλογρίτσα, τράπεζα Αττικής και offshore της Αυγής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια των πρωτολογιών ξέσπασε πόλεμος διαρροών μεταξύ της Πειραιώς και του Μαξίμου. Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη Βουλή «υπεύθυνος με προτάσεις και όραμα για την Παιδεία και την Ελλάδα, ενώ ο κ. Τσίπρας διχαστικός για τη χώρα και απολογητικός για τις σχέσεις του με τη διαπλοκή»

Η απάντηση του Μαξίμου δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να μιλά εκ του ασφαλούς ή να βάζει άλλους να μιλάνε γι’ αυτόν. Το όραμά του είναι μια Παιδεία πολλών ταχυτήτων όπου δικαίωμα στη μόρφωση θα έχουν μόνο αυτοί που μπορούν να την αγοράσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης