Την πρόθεση καταψήφισης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, αν αυτό έρθει προς συζήτηση στη Βουλή, ξεκαθάρισε ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

«Αν το νομοσχέδιο έρθει στη Βουλή, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα το ψηφίσουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακραίες ιδέες και ακρότητες. Νομίζετε όλα αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε με διατάγματα και στα δικαστήρια; Ή με ιδέες πολύ πιο ισχυρές και στην κοινωνία;» είπε για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο κ. Μιχελάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κακά τα ψέματα 400.000 Έλληνες που ψήφισαν (Χρυσή Αυγή), και αν υπολογίσεις και τις δημοσκοπήσεις που τους δείχνουν πιο αυξημένους, θα τους πεις ότι απαγορεύεται το οτιδήποτε;» πρόσθεσε.

Για τη σταθερότητα της κυβέρνησης ο Γιάννης Μιχελάκης είπε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι κινδυνεύει η σταθερότητα της κυβέρνησης για έναν απλό λόγο. Έχουμε περάσει πολύ πιο δύσκολα νομοσχέδια, πολύ πιο σκληρά, εν πολλοίς πολλά από αυτά άδικα, έχει αντέξει η κυβέρνηση, έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποιοι πρώτοι καρποί. Δεν νομίζω ότι θα κολλήσουμε στο αντιρατσιστικό. Και στο τέλος τέλος, ας έρθει ένα νομοσχέδιο στη Βουλή και όποιος το ψηφίσει».

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης