Από σοβαρά επεισόδια, αρκετές διακοπές και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε ανεγκέφαλους οπαδούς με τους άνδρες των ΜΑΤ στιγματίστηκε η αναμέτρηση στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», το τέλος της οποίας βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει τη νίκη με ανατροπή επί του Αιγάλεω με 2-1 σκορ.

Το εν λόγω ματς δεν επιδέχεται κριτική, καθώς οι γνωστοί άγνωστοι των ελληνικών γηπέδων φρόντισαν να κάνουν για ακόμη μια φορά αισθητή την παρουσία τους, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί έπειτα από τρεις ώρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πριν από την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, τα οποία ήταν μήνυμα για το τι θα επακολουθούσε. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 20 λεπτά πριν από τη σέντρα οι οπαδοί των δύο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να διακόψουν το ζέσταμά τους και να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Ακολούθησε… ανταλλαγή αντικειμένων και φωτοβολίδων μεταξύ των δύο «στρατοπέδων», ενώ ένας οπαδός της Ένωσης, ο οποίος δεχόταν άγρια χτυπήματα από οπαδούς των γηπεδούχων, γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκατάσταση της τάξης επετεύχθη με την είσοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο και με περίπου 30λεπτη καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η έναρξη του αγώνα, που κατά πως φαίνεται οδηγείται σε οριστική διακοπή.

 
Πάντως η δράση των ανεγκέφαλων δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στα τελευταία λεπτά του ματς κι ενώ η ΑΕΚ είχε καταφέρει να κάνει την ανατροπή, ούσα μπροστά στο σκορ με 2-1, το ματς διεκόπη, αφού οπαδοί εισέβαλαν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε νέος κύκλος συμπλοκών με την αστυνομία.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο το ματς διεκόπη ξανά, ύστερα από απόφαση του διαιτητή, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς στα αποδυτήρια. Μετά από 15 λεπτά και έπειτα από διαβουλεύσεις το παιχνίδι συνεχίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και ολοκληρώθηκε κανονικά, για να ξεκινήσει αμέσως μετά, νέος κύκλος επεισοδίων.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που όπως είναι φυσικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά τη δράση κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών, το «Σίτι» προηγήθηκε στο 37΄, όταν ο Δουκάκης έκανε το σουτ, με τον Καραγκιολίδη να αποκρούει και τον Γεωργέα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και το 47΄ ο Κορδέρο κέρδισε πέναλτι για να ακολουθήσει διακοπή περίπου εννέα λεπτών με νέα ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Την μπάλα έστησε στην άσπρη βούλα ο Πλατέλλας, ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Μπρέσεβιτς στο 90΄ να δώσει το πολύτιμο τρίποντο στο συγκρότημα του Δέλλα.

Αιγάλεω (Αθανασιάδης): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης, Μαυρομμάτης (Κοντιζάς 44′), Μιχαήλ (Τζανετάκος 82′), Τουρνάς, Παυλίδης (86′ Κομιζάς).

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Αργυρίου (Γροντής 61′), Γεωργέας, Σταθάκης, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Πλατέλλας, Πόποβιτς (46′ Πόποβιτς), Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς.


(Τα επεισόδια πριν την έναρξη του ματς)

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια πριν από τον αγώνα Αιγάλεω-AEK,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014, 15:11

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης