Την πεποίθησή του πως «το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης μπορεί να εφαρμοστεί στο σύνολό του» εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προσθέτοντας πως η υλοποίηση των προεκλογικών εξαγγελιών εντάσσεται στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε πως το κόμμα του θα κριθεί με βάση τον βαθμό υλοποίησης των μέτρων που είχε εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως χρειάζεται υπομονή, επισημαίνοντας πως «τα μέτρα θα έρχονται κατά κύματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του άφησε ένα «παραθυράκι» για συμβιβασμό της Αθήνας με μια ενδιάμεση λύση, τονίζοντας ωστόσο πως «από ‘κει και πέρα» απαιτείται σκληρή διαπραγμάτευση «για να καταλήγεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους παραμένει μονόδρομος, καθώς είναι μη βιώσιμο, ενώ ανέφερε, επίσης, πως το θέμα «δεν είναι να ζητήσουμε νέα δάνεια», αλλά «να υπάρξει μια αναπτυξιακή συμφωνία» για την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης