Μία αιχμή για… τρεις άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κατέθεσε στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.

«Με είχαν αγνοήσει και κάποιοι έκαναν συνεννοήσεις πίσω από τη πλάτη μου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας τα βέλη του για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνο, τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και τον πρώην «πράκτορα» της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ευάγγελος επέμεινε και σήμερα ότι το αντίγραφο πήρε τον Αύγουστο του 2011 και ότι είχε μείνει με την εντύπωση ότι αντίγραφο είχε και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, άρα θα μπορούσε να είχε κάνει τη δουλειά του χωρίς να του το υπαγορεύσει ο υπουργός Οικονομικών.

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν υπήρχε αντίγραφο και ότι ο κ. Διώτης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Θεωρούσα ότι υπήρχε κι άλλο αντίγραφο στο ΣΔΟΕ και ο κ. Διώτης προχωρούσε την έρευνα του θέματος» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Με κατηγορούν ότι προσπάθησα να προστατεύσω συμφέροντα για γι αυτό έκρυβα τη λίστα.
Επειδή υπήρχαν ονόματα εκδοτών, όπως του Μπόμπολα. Όμως, αν ήταν έτσι δεν θα έδινα στη Βουλή ούτε την άλλη λίστα με τα 54.000 ονόματα που είναι μέσα η κυρία Τεγοπούλου και ο κ. Μπόμπολας» διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Kαραγκιοζιλίκια στη Βουλή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης