Ο Γιώργος Στεφανόπουλος, ο Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας, δήλωσε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πεύκης-Λυκόβρυσης:

«Η σκέψη τού να δοθούν ευκαιρίες για διοίκηση και σε μη “επαγγελματίες πολιτικούς” υπάρχει μόνιμα στο μυαλό μου τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ με απογοήτευση -όπως όλοι μας- την κατρακύλα της Ελλάδας. Σαφώς απαιτούνται γνώσεις για να διοικήσεις έναν τόπο, αλλά αποδείχτηκε με τον χειρότερο τρόπο ότι σημαντικότερη από τις γνώσεις είναι η ειλικρινής αγάπη για τον τόπο μας, η εντιμότητα και η ανάγκη για ανιδιοτελή προσφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Χαίρομαι που βλέπω πολλούς υποψηφίους μέσα από τον αθλητικό χώρο. Οι αθλητές έχουν αποδείξει έμπρακτα με τον τρόπο ζωής τους ότι είναι “εργάτες”, ότι αγωνίζονται για τους στόχους τους, ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αξιοκρατία και κυρίως ότι αγαπούν την πατρίδα τους και έχουν αγωνιστεί γι’ αυτή.

»Αν θέλουμε πραγματικά κάτι να αλλάξει, ας πάψουμε όλοι να είμαστε παρατηρητές και κριτές και ας πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και κυρίως ας αγαπήσουμε τον ομορφότερο τόπο του πλανήτη μέσα από την καρδιά μας. Έχουμε όλοι ευθύνη, και για ό, τι έγινε και για ό, τι θα γίνει, από τον πρώτο ως τον τελευταίο.

»Πρώτα θα ξεκινήσουμε εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε τις γειτονιές, μετά τις πόλεις και σταδιακά θα αλλάξει η Ελλάδα. Ίσως πάρει καιρό, αλλά πολύ καιρό κράτησε κι η καταστροφή. Θα πρέπει να αγωνιστούμε όλοι με υπομονή κι επιμονή. Ας δοκιμάσουμε και ανθρώπους χωρίς πολλά μεταπτυχιακά, αλλά με πραγματική αγάπη για τον τόπο τους και με ειλικρινή θέληση για προσφορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης