Τον κίνδυνο «η χώρα μας να επιτρέψει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και αυτοί να δώσουν μόνο υποσχέσεις για αλλαγές στο Σύνταγμά τους μελλοντικά, γιατί δήθεν δεν προλαβαίνουν μέχρι τον Ιούνιο» επισημαίνει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, υποστηρίζοντας ότι «όταν ο κος Λεβέντης προειδοποίησε ότι πάμε σε λύση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων με διεθνή σύμβαση που θα καταθέσει ο κος Νίμιτς στον ΟΗΕ, έσπευσαν κυβερνητικοί κύκλοι να το διαψεύσουν».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «η μεν Ελλάδα θα δώσει την ονομασία “Μακεδονία” χωρίς να ασκήσει veto στο ΝΑΤΟ, οι δε Σκοπιανοί θα δώσουν υποσχέσεις για τη δήθεν συμμόρφωσή τους. Εμείς δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και αρκούμαστε σε υποσχέσεις και δημιουργείται συμμαχία των άλλων κομμάτων που παραχωρεί στα Σκόπια σε σύνθετη ονομασία τη λέξη “Μακεδονία”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «θα προχωρήσει σε αγώνα σε όλη τη χώρα για τη ματαίωση του σχεδίου» και τη Δευτέρα, 7 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης «με σκοπό την αντίσταση της κοινωνίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης