Επίσκεψη στην Αθήνα για συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμη, αλλά τοποθετείται μεταξύ 25 και 30 του μηνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σήμερα ο κ. Αναστασιάδης, τόνισε ότι δεν υπάρχει διάσταση θέσεων μεταξύ ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης.

Υπογράμμισε ότι οι σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας είναι άριστες και η συνεννόηση τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας είναι «επί ημερησίας βάσεως και σε πλήρη και πέρα από αγαστή συνεργασία».

«Ουδείς επιτρέπεται να αμφισβητεί ή να θέτει οποιανδήποτε αμφιβολία όσον αφορά στη συνεργασία, την άριστη σχέση και την αμέριστη υποστήριξη της οποίας τυγχάνει η Κύπρος από την ελληνική κυβέρνηση» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου χαρακτήρισε «λήξαν» το θέμα που προέκυψε μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και της ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από Μέρα σε Μέρα», ο κύριος Παπαϊωάννου ανέφερε ότι ουδέν πρόβλημα υφίσταται στις σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου, οι οποίες, όπως τόνισε, είναι άριστες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης