Της Άντζελας Πεΐτση

«Μεγάλες» αναμένονται οι αλλαγές στη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι μόνον η μετακόμιση των γραφείων του κόμματος αλλά και η αλλαγή της «σκυτάλης» στη Προεδρία της γαλάζιας παράταξης. Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ο νυν Πρόεδρος, Μηνάς Σαμαντζίδης, πρόκειται να παραδώσει «τα ινία» της τοπικής ηγεσίας, στο νέο – διάδοχο πρόσωπο, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάντα με τις ίδιες πηγές του zougla.gr, το όνομα του ατόμου που θα τοποθετηθεί στη θέση της Προεδρίας Διοικούσας ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί επίσημα από το Κόμμα της Ν.Δ., ακόμα και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Γαλάζιες πληροφορίες θέλουν και επιβεβαιώνουν πως η Συγγρού έχει καταλήξει σε απόφαση της για το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής της γαλάζιας παράταξης στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστική η παρατήρηση γαλάζιων κύκλων πως «τα εγκαίνια των νέων γραφείων αναμένεται να γίνουν και με νέο Πρόεδρο». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πρόσωπο είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη και ικανό να εκφράσει την πολιτική του Προέδρου του κόμματος, με κύριο γνώμονα και άξονα, το άνοιγμα στην κοινωνία σε όλα τα επίπεδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης