Αιχμές για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης άφησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, με αφορμή την εξαφάνιση του καταδικασθέντος για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

«Απαιτείται η απόλυτη εκτέλεση του καθήκοντος από όλους τους πολιτικούς θεσμούς», τόνισε ο κ. Δένδιας, σημειώνοντας πως μολονότι η Αστυνομία έχει κάνει «πολύ καλά τη δουλειά της», έχοντας οδηγήσει στη Δικαιοσύνη «δεκάδες» άτομα, «πολλοί από αυτούς είναι ελεύθεροι». «Για να βγει η χώρα από την κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική, θα πρέπει όλοι οι πολιτειακοί θεσμοί να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να κάνουν σωστά το καθήκον τους», συμπλήρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αίσθησή μου είναι ότι οι σφαίρες απευθύνονται κατά των ανέργων στην πραγματικότητα, περισσότερο απ’ όλα βλάπτουν αυτούς. Εκεί να στραφεί η προσπάθεια: να χτυπήσουμε την ανεργία, να χτυπήσουμε όλα αυτά τα οποία έχουν οδηγήσει στην παρούσα κρίση. Εάν υπάρχει “τρομοκρατία” είμαστε αδύναμοι», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δένδιας βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις έρευνες αναφορικά με την ένοπλη επίθεση κατά της πρεσβευτικής κατοικίας της Γερμανίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης