Αιχμές κατά του Φώτη Κουβέλη αφήνει το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Μπίστης, χαρακτηρίζοντας «παραλογισμό» τη στάση που κράτησε μετά το «ναυάγιο» στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Μπίστης τόνισε ότι ο παραλογισμός ξεκίνησε από τον πρωθυπουργό και ολοκληρώθηκε από τον Φώτη Κουβέλη, ενώ χαρακτήρισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο «φωνή λογικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη στο Facebook:

«Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δύο βδομάδες ο Σαμαράς. Και οι δύο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν τη χώρα σε περιπέτεια. Ξέρω ότι ορισμένοι θα ψάξετε τα “βαθύτερα αίτια” και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις. Ματαιοπονείτε. Οι Άγγλοι το λένε “It is the short answer”. Ο Σημίτης το είπε αλλιώς: “Ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση”. Ο Βενιζέλος ήταν φωνή λογικής. Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά, αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με τη σταθερότητα της χώρας. Λυπάμαι για τη στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και, όποια και αν είναι η τελική της επιλογή (π.χ. ανοχή), έχασε το τρένο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης