Ο Φαήλος Κρανιδιώτης παρουσίασε το Εθνικό Συμβούλιο της Νέας Δεξιάς και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πολιτική πρωτοβουλία.

«Η Δεξιά στην Ελλάδα έχει ιστορία, αρχές και αξίες που είναι αυτονόητα δημοκρατικές και δεν έχουν καμία σχέση με τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» είπε, επισημαίνοντας πως την κίνησή του τη συγκροτούν πολλά αξιόλογα στελέχη που έχουν κοινά χαρακτηριστικά. «Πρέπει να ανήκεις στον κόσμο της εργασίας ή της ανεργίας. Σε εμάς υπάρχει αντανάκλαση της ελληνικής κοινωνίας. Δεν μπορείς να πουλάς πατριωτισμό και να είσαι τσιλιαδόρος της αριστερής επέλασης» σημείωσε ο κ. Κρανιδιώτης και πρόσθεσε: «Ανήκουμε στο μεγάλο πλήθος των Ελλήνων που ανήκουν στον πραγματικό κόσμο και γι’ αυτό γνωρίζουμε και τα προβλήματά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δούμας, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Χριστίδης, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος Φαράντος, ενώ τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου είναι οι: Γιώργος Βλάχος, Χρήστος Βλάχος, Ανδρέας Γεωργίου, Σοφία Ζαχαριουδάκη, Ελευθέριος Καλλινικίδης, Γεώργιος Καραποστόλου, Κωσταντίνος Καρουκανίδης- Κατάκης, Αλκιβιάδης Κεφαλάς, Απόστολος Κρητικόπουλος, Ανδρέας Μαγειρόπουλος, Γεώργιος Μακρής, Νικόλαος Μαστρονικολής, Σοφία Μαξούρη και Γεώργιος Οικονόμου.

Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δεξιάς είναι ο Δημήτρης Γερογιάννης.

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης μιλά για Κεντροδεξιά. Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά δεν γίνεται. Ο κ. Μητσοτάκης διώχνει τους δεξιούς». «Δεν ανήκουμε σε μια πολιτική συντεχνία που επαγγελματικά διαχειρίζονται τη χώρα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασιών, ο κ. Κρανιδιώτης απέκλεισε κατηγορηματικά συνεργασία με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

ΠΗΓΗ βίντεο: eurokinissi.gr (Γιάννης Παναγόπουλος)

Διαβάστε επίσης: Την ιδρυτική της διακήρυξη έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δεξιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης