Η Ελλάδα περιμένει την τρέχουσα εβδομάδα πολιτικό κλείσιμο πολλών πραγμάτων, όσον αφορά στη διαπραγμάτευση, αλλά και για εθνικά ζητήματα, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

«Την εβδομάδα που διανύουμε θα γίνουν πολλές διεθνείς συναντήσεις του πρωθυπουργού, εν όψει της Συνόδου Κορυφής, αλλά και στο πλαίσιο του συνεδρίου του κόμματος της ευρωπαϊκής Αριστεράς» σημείωσε σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 fm» και πρόσθεσε: «Μέσα στο κλίμα της αστάθειας, το οποίο υπάρχει αυτήν τη στιγμή γενικότερα, θα πρέπει να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις, οι οποίες ξεκαθαρίζουν προς τα πού πηγαίνει συνολικά η Ευρώπη. Πρέπει να αναπτυχθούν πολιτικές, οι οποίες θα βάζουν τέλος σ’ αυτό το τοπίο της λιτότητας, που επικρατεί και επιδεινώνει τα προβλήματα των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Αμανατίδης δήλωσε βέβαιος ότι η β΄ αξιολόγηση θα «κλείσει», επισημαίνοντας: «Περιμέναμε να κλείσει στις 5/12, ωστόσο θέματα κι εμμονές το πάνε κάποιες ημέρες πίσω, όμως θα κλείσει, όπως έγινε και με την α’ αξιολόγηση».

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ανέφερε ότι το Ταμείο «θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα την έχει, αν θα είναι σε τεχνικό επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης