Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Σφοδρή κριτική κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, άσκησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας «για δύο χρόνια χαμένων και άδικων θυσιών του ελληνικού λαού». Ο Βουλευτής Κυκλάδων, επισκέφθηκε τη Πάτρα και παραβρέθηκε στη σύσκεψη των στελεχών της ΝΟΔΕ Αχαϊας. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε νωρίτερα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τραγική συγκυρία, όπου το οικονομικό και κοινωνικό κλίμα έχουν επιδεινωθεί από τις εξοντωτικές και μη αποτελεσματικές φοροεισπρακτικές πολιτικές, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην Υπουργός, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό τόνισε πως είναι «στον αέρα». Ταυτόχρονα, μίλησε για τα τελευταία στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ σημειώνοντας πως «το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης του περασμένου Οκτωβρίου, είναι εξόχως ανησυχητικό και αποκαρδιωτικό, για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας». Και δήλωσε: «Για πρώτη φορά αποτυπώνεται στην ΕΡΓΑΝΗ ανατροπή του ισοζυγίου των μορφών εργασίας, με την ευέλικτη απασχόληση να κυριαρχεί πλέον έναντι των θέσεων πλήρους απασχόλησης».

Ο κ. Βρούτσης επανέλαβε το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές το συντομότερο χρονικό διάστημα λέγοντας: «Η ΝΔ ζητά να γίνουν το συντομότερο εκλογές, γιατί η οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλο τις κυβερνητικές επιλογές. Πρόκειται για θυσίες του λαού, χωρίς ελπίδα και προοπτική. Η ΝΔ από την πλευρά της, ως μεγάλο κόμμα και με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να βρίσκεται κοντά της, είναι έτοιμη να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης