«Στην πολιτική υπάρχει η επονομαζόμενη ως διπλή τιμωρία. Η (πρώτη αφορά) στην τιμωρία της πολιτικής, για τους πολιτικούς (εκείνους) που έρχεται η δυσάρεστη στιγμή, να βρίσκονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, να βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό και να διαψεύδονται και το χειρότερο να ντρέπονται για το παρελθόν τους. Δηλαδή, γι’ αυτά τα οποία έλεγαν κι εκείνα τα οποία έκαναν. Αλλά υπάρχει και η χειρότερη τιμωρία. Γι’ αυτούς που πίστεψαν τους πολιτικούς, τους εμπιστεύτηκαν, εξαπατήθηκαν και μετά πληρώνουν το τίμημα της εξαπάτησης. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κυκλάδων, Γιάννης Βρούστης, κατά την ομιλία του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, για τα νέα μέτρα που φέρνει προς συζήτηση και ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Και τόνισε: «Σ’ αυτήν «εδώ» την αίθουσα, στην ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου –ποιος να το πίστευε- με το ΣΥΡΙΖΑ συζητάμε το 2ο συνεχόμενο Μνημόνιο του. Το μνημόνιο της αποτυχίας του και της ανικανότητάς του. Ψηφίζετε το 4ο Μνημόνιο. Είναι το μνημόνιο φτωχοποίησης της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρώην Υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση πούλησε και την ψυχή της, υπογράφοντας και τις ομαδικές απολύσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε την ψυχή του, για την καρέκλα» και συνέχισε την σκληρότατη κριτική του: «Άνθρακας ο θησαυρός. Τα μεγαλύτερα θύματα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι».

Δείτε ολόκληρο το video της ομιλίας του κ. Βρούτση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης