Στην στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της Κυβέρνησης και άλλων κομμάτων. Τόσο ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, όσο και ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης απυήθυναν μηνύματα αισιοδοξίας για τις δύσκολες ημέρες που περνούν οι πολίτες.

Η κάμερα της Ζούγκλας κατέγραψε τις δηλώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τους Αρχηγούς των Επιτελείων, όλα τα Στελέχη, τους Άνδρες και τις Γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την μεγαλειώδη παρέλαση. Αυτή η παρέλαση στέλνει το μήνυμα ότι σιγά σιγά αφήνουμε πίσω μας με σταθερά βήματα την Ελλάδα της κρίσης, της μιζέριας, των μνημονίων και προχωράμε σταθερά, αργά, αλλά με τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και με την εμπνευσμένη ηγεσία μας, προς την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, την Ελλάδα του κύρους. Μια Ελλάδα ισχυρή, που μπορεί να δώσει και πάλι τα νέα μηνύματα που πρέπει. Σήμερα με την παρέλαση αυτή πήραμε ένα μήνυμα ότι πραγματικά μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να εμπνεόμαστε από τους άντρες και τις γυναίκες που συμμετείχαν στην σημερινή παρέλαση. Χρόνια πολλά».

Αμέσως μετά δήλωση έκανε και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ιωάννης Τραγάκης : «Συγχαρητήρια στα νιάτα της Ελλάδας που μας γέμισαν σήμερα υπερηφάνεια και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, για τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας και μας απέδειξαν ότι όταν οι Έλληνες ομονοούν, πετυχαίνουν τα πάντα. Γι αυτό και σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο εκείνο το οποίο χρειάζεται η χώρα μας είναι ενότητα, ελπίδα, προοπτική. Χρόνια πολλά σε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης