«Η σημερινή αναβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Standard and Poor`s δεν αποτελεί παρά το αποτέλεσμα των οδυνηρών θυσιών του λαού, αλλά και της συνεπούς και αποφασιστικής πολιτικής που η κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις ακολούθησαν τους τελευταίους οκτώ μήνες» αναφέρει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος Αναστασιάδης εκφράζει την ικανοποίησή του και σημειώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει με την ίδια συνετή και πειθαρχημένη πολιτική να διαχειρίζεται τα δύσκολα που αντιμετωπίζει ο τόπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έστω και αν εκφράζω την ικανοποίησή μου, δεν θεωρώ πως είναι η ώρα για θριαμβολογίες, αλλά, σίγουρα, ανάλογα μηνύματα, όπως αυτό του συγκεκριμένου οίκου αξιολόγησης, ενισχύουν τη σταδιακή αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία, στοιχείο απαραίτητο για να επιτύχουμε το συντομότερο την επανεκκίνηση της οικονομίας μας» σημειώνει.

Παράλληλα, προσθέτει ότι «η κυβέρνηση θα συνεχίσει με την ίδια συνετή και πειθαρχημένη πολιτική να διαχειρίζεται τα δύσκολα που έχουμε ακόμα μπροστά μας, πιστεύοντας πως σε αυτήν την πορεία όλοι έχουν ρόλο να διαδραματίσουν».

Διαβάστε επίσης:

S&P: Αναβάθμιση της Κύπρου
, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013, 09:12

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης