Η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωση που εξέδωσε απάντησε στον Γ. Σγουρό που έκανε καταγγελία αναφορικά με τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι πρόκειται για μία προσπάθεια δημιουργίας θορύβου άνευ περιεχομένου.

«Προκαλούν θυμηδία τα κροκοδείλια δάκρυα εκείνων που θα όφειλαν να γνωρίζουν, τα της διαχείρισης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ», τονίζει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους καλόπιστα παρασύρονται αναφορικά με τη διαχείριση του ΠΕΠ Αττικής 2007 – 2013, η Περιφέρεια σημειώνει πως η προηγούμενη Διοίκηση παρέδωσε τα προγράμματα του ΕΣΠΑ με ποσοστό απορρόφησης ύψους περίπου 55%, ενώ σήμερα, με τη νέα Περιφερειακή Αρχή, το ποσοστό απορρόφησης έχει ανέλθει σχεδόν στο 85%. «Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει» υπογραμμίζει η Περιφέρεια.

Τέλος σχετικά με την αντίδραση περί του προγράμματος δημοσιότητας του ΠΕΠ, υπογραμμίζεται πως «είναι φανερό ότι κάποιοι δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί ότι πλέον η Περιφέρεια Αττικής έχει γυρίσει οριστικά σελίδα και ότι πια πορεύεται με διαφάνεια, υπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο, τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης