Στα εκλογικά τμήματα στα οποία είναι εγγεγραμμένοι, είτε σε τμήματα των περιφερειών, στις οποίες θέτουν υποψηφιότητα άσκησαν την Κυριακή το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί.

Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο Καλέντζι Αχαΐας ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στην Πύλο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και στο 94ο εκλογικό τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο στον Αγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρωθυπουργόςΚώστας Καραμανλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 1ο Λύκειο Πετρούπολης άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:30 το πρωί της Κυριακής η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Στις 11.00 το πρωί στα 27ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών ψήφισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα του νομού Έβρου, στον οποίο είναι υποψήφιος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου στις 10.00 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχολικό συγκρότημα Παλαιού Φαλήρου (Ναϊάδων 39) άσκησε στις 11:57 το εκλογικό του δικαίωμα αύριο Κυριακή, στις 12.00 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων, Ιωάννα Κοντούλη ψήφισε πολύ νωρίς στο 6ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζωγράφου στις 09.00 το πρωί.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις στο γυμνάσιο του Βενεράτου του δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων (Σύρου και Παπάγου) στις 10.30 το πρωί.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Αθηνών, με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, Ιασωνίδου 52 και Τραπεζούντος, στις 10:30 το πρωί.

Δείτε τα video πατώντας στα παρακάτω link:

«Κρίνεται η πορεία της χώρας»

Ψήφισε ο Αντ. Σαμαράς στην Πύλο Μεσσηνίας

«Σήμερα η πιο κρίσιμη μέρα για την χώρα»

«Έρχεται νέα θύελλα τον Ιούνιο»

«Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς»

Προσήλθε στην κάλπη ο Κ. Καραμανλής

«Χρήσιμη και ωφέλιμη η ψήφος»

Στο Περιστέρι ψήφισε ο Φ. Κουβέλης

«Μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα»

«Πρέπει να βαδίσουμε χωρίς πισωγυρίσματα»

Κάρολος Παπούλιας: «Υπέρτατη στιγμή της δημοκρατίας»

Γ. Καρατζαφέρης: «Ψηφίστε με λογική και όχι με θυμό»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης