Στην αντεπίθεση πέρασε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου με αφορμή το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος βρίσκεται στην Κοζάνη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τις διαταραγμένες σχέσεις που περνούν σε ακόμη πιο σκληρή φάση.

Η κα Λιάνη, τον κατηγορεί ότι εκείνος μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα μισητό, αντεθνικό και νεοφιλελεύθερο και μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όσους εμπνέονται όπως λέει από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη να διαχωρίσουν την θέση τους.

Μάλιστα αυτοχαρακτήριζει την ενέργειά της ως πολιτική παρέμβαση και ξεκαθαρίζει ότι δεν στηρίζει τον Βενιζέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Μαθαίνω ότι αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν την ίδρυση υποκατάστατου του. Καλώ όλους όσοι εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, να διαχωρίσουν την θέση τους ξεκάθαρα από όσους προσβάλλουν την μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα.

Κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, γιο του Γιώργο».

Σε επικοινωνία που είχε το zougla.gr με την κα. Δήμητρα Παπανδρέου, η τελευταία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αντί να του κάνω μήνυση, προχώρησα σε αυτή τη δήλωση». Επίσης τόνισε ότι δεν στηρίζει τις πολιτικές επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Διαβάστε επίσης:

ΓΑΠ: Εκλογή προέδρου τώρα και νέα κυβέρνηση
, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014, 13:55

Βενιζέλος για Παπανδρέου: «Δεν ασχολούμαστε», Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014, 14:50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης