Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Πρόταση με τις προσωπικές της απόψεις, ανέπτυξε και κατέθεσε, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, αναφορικά με την επιλογή των προσώπων που θα πρέπει να αναλάβουν τους υπουργικούς θώκους των Υπουργείων Δημόσιας Τάξης, Άμυνας, Οικονομίας και Παιδείας.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχει, εκ των πραγμάτων, έρθει η ώρα οι πολιτικοί να συμφωνήσουμε, παρότι θα χάσουμε πολιτική ύλη, ότι στην δημόσια τάξη, στην Άμυνα, στην Οικονομία, στην Παιδεία θα πρέπει να επιλέξουμε υπουργούς επί θητεία, την οποία θα αποφασίσουμε, από κοινού, τα κόμματα αλλά και τα πρόσωπα που δεν θα είναι κομματικά στελέχη, ώστε να πρυτανεύει στις αποφάσεις τους η ωφέλεια της χώρας και όχι του κόμματος ή ακόμα χειρότερα η προσωπική πολιτική ωφέλεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και είπε: «Για τα ζητήματα αυτά αναλισκόμεθα καθημερινά σε μάχες οπισθοφυλακής από τις οποίες αποσυρόμεθα οι πολιτικοί με ακρωτηριασμένη την αξιοπιστία μας. Είναι μία πρόταση η οποία θα δείξει την ωριμότητά μας, ως πολιτικό σύστημα, διότι έτσι δεν θα υπήρχε αμφιβολία για το ποια είναι η ορθή απόφαση, π.χ. είτε για την οικονομία ή για την δημόσια Τάξη κλπ . ..ιδού πεδίο άσκησης πολιτικής ωφέλιμης για τους πολίτες αλλά και για τους πολιτικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης