Για αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων και προσπάθεια να καλυφθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την ελληνική κρίση κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να συστήσει εξεταστική επιτροπή για την «υπαγωγή της χώρας στο καθεστώς των Μνημονίων και της επιτήρησης».

ΤΟ ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διασκεδάσουν την αδυναμία τους σε κρίσιμα ζητήματα για την ελληνική κοινωνία. Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται επίσης πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι ένας «απροκάλυπτος κυνισμός των κυβερνητικών κομμάτων να μην ερευνηθεί η περίοδος της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία του κ. Καραμανλή» και ότι πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου «φαίνεται να μην είναι η διερεύνηση της αλήθειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τονίζεται ακόμη ότι «το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα δώσει τη μάχη για να αποτελέσει η εξεταστική επιτροπή το βήμα για την αποκάλυψη της αλήθειας, τα αληθινά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους της κρίσης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης