Τη βεβαιότητά του ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 20 Δεκεμβρίου εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «μέσα σε 20 ημέρες πρέπει να λυθούν ορισμένα οργανωτικά προβλήματα», επισημαίνοντας ότι και οι τέσσερις υποψήφιοι καλούνται να πείσουν τους πολίτες πως πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες.

«Η επένδυση των 3 ευρώ -κόστος συμμετοχής στις εκλογές- είναι καλή, καθώς επιλέγει κάποιος τόσο τον πρόεδρο της ΝΔ όσο και τον εν δυνάμει πρωθυπουργό» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως τα κόμματα και η κοινωνία έχουν πάρει… διαζύγιο, γι’ αυτό και «η συμμετοχή σε εσωκομματικές διαδικασίες γεφυρώνει αυτό το χάσμα που έχει δημιουργηθεί».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών, είπε πως το κόμμα «πρέπει να ανασυγκροτηθεί οργανωτικά από το μηδέν», προσθέτοντας ότι θα ζητήσει τις παραιτήσεις όλων, ώστε να δημιουργήσει στη συνέχεια λιτές και χαλαρές δομές με μικρό κόστος.

«Χρειαζόμαστε ένα ιδρυτικό συνέδριο» τόνισε, λέγοντας ακόμη ότι το τακτικό συνέδριο που θα γίνει την Άνοιξη θα πρέπει να εξετάσει εκ νέου το καταστατικό στο σύνολό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΝΔ πρέπει να ανοιχτεί σε κοινωνικές ομάδες που αυτήν τη στιγμή είναι πολιτικά ορφανές» ανέφερε επίσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης