Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η κυβέρνηση όσον αφορά στην κάλυψη της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ από ορισμένα ΜΜΕ.

«Αν έβλεπε κανείς συγκεκριμένο κανάλι, δεν θα υπήρχε επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, αλλά θα έβλεπε ότι έχουμε ύφεση κι έχει ξεσπάσει επιδημία χολέρας» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναφορά του κ. Παππά έγινε με αφορμή την κάλυψη από τα ΜΜΕ με κέντρο βάρους την ύφεση του 2015 βάσει των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για κρούσμα χολέρας σε νοσοκομείο.

Ο κ. Παππάς προέβη επίσης από το βήμα της Βουλής σε μια αποτίμηση της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως επικρατεί αισιοδοξία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «βεβαίως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Συγκρατημένη μεν, αισιοδοξία δε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός συνέστησε στην κυβέρνηση να είναι «πολύ συγκρατημένα αισιόδοξη», καθώς, όπως είπε, «δυστυχώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μεγάλες δυνάμεις κανονίζουν τις σχέσεις τους με τους μικρότερους αποκλειστικά και μόνο με βάση τα συμφέροντά τους».

Από τη μεριά του, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο «για ψέμα πάνω στο ψέμα» σε ό,τι αφορά στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη νέα συμφωνία του εξοπλιστικού προγράμματος και τα αντισταθμιστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης