Συνέντευξη στην Άντζελα Πεΐτση

«Το μεγάλο στοίχημα για τη γενιά τη δικιά μου, είναι το να παραμείνουν οι νέοι και νέες στην Ελλάδα» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και υπογράμμισε: «Αυτό που χρειάζεται είναι ένα άλλο μείγμα πολιτικής. Μία πολιτική που να έχει πολύ λιγότερους φόρους και πολύ λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές , έτσι ώστε να έρθουν νέες επενδύσεις»,

Παράλληλα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του zougla.gr, αναφορικά με τις εξελίξεις στην «Ελληνικός Χρυσός»: «Σήμερα ήταν μια άσχημα μέρα για την Ελλάδα και ειδικά για τη Χαλκιδική με την αποχώρηση της Eldorado. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι επενδύσεις και επιχειρήσεις όπως η συγκεκριμένη, να παραμείνουν στην Ελλάδα και να έρθουν πολλοί νέοι επενδυτές».

Ο κ. Δέρβος μίλησε για την κεντρική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, που προγραμματίστηκε και πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, στην Αποθήκη Δ΄ του ΟΛΘ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της 82ης ΔΕΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, τόνισε πως: «Η εκδήλωσε εντάσσεται στη ΔΕΘ, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Αύριο». Με την καμπάνια του «Αύριο», έχουμε βγει στην κοινωνία, να αγγίξουμε και να συνομιλήσουμε με όλες τις επαγγελματικές ομάδες, με όλες τις επιστημονικές και με νέους ανθρώπους».

«Εμείς ως ΟΝΝΕΔ, δε θέλαμε να κλειστούμε στα γραφεία μας και να βγάλουμε «προτάσεις». Θέλαμε να βρεθούμε κοντά στους νέους ανθρώπους, να βρεθούμε δίπλα τους, ν’ ακούσουμε τα προβλήματά τους και να τα μεταφέρουμε στα αρμόδια κομματικά όργανα» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Δέρβος.

Κατά κοινή ομολογία, το εγχείρημα αυτό, μέχρι και σήμερα έχει στεφτεί με απόλυτη επιτυχία, για τους γνωρίζοντες τα πεπραγμένα της γαλάζιας νεολαίας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στο σημείο αυτό τόνισε: «Έχουμε δει πολλές επαγγελματικές ομάδες καθώς και επιστημονικούς φορείς. Έχουμε επισκεφθεί φυλακές ανηλίκων, έχουμε μιλήσει με ειδικευόμενους γιατρούς, ασκούμενους δικηγόρους. Συνομιλήσαμε με παιδιά του πρωτογενή τομέα, όπως είναι οι νέοι αγρότες και κτηνοτρόφοι. Συναντηθήκαμε με παιδιά του μόχθου. Ενδεικτικά σας αναφέρω, παιδιά που διατηρούν συνεργεία αυτοκινήτων».

Τέλος επεσήμανε: «Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία με την αδιάλειπτη επαφή και συνομιλία με τους νέους και τις νέες σε όλη την ελληνική κοινωνία. Η καμπάνια του «Αύριο» θα κορυφωθεί το Νοέμβριο με μία μεγάλη κεντρική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα».

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, στη Θεσσαλονίκη. με κεντρικό θέμα «Από την Ελλάδα της κρίσης, στην Ελλάδα του αύριο», ήταν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτές, στελέχη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως οι εκδηλώσεις της ΝΔ, θα κορυφωθούν με την ομιλία και τη συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη το προσεχές Σαββατοκύριακο και διεξάγονται σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης